Szülési fájdalmak miatt szakította meg a koncertjét P!nk

2024.02.14. - 11:18

Van aki születésétől fogva P!nk rajongó. Talán pont ez a helyzet azzal a babával, aki úgy döntött, hogy az énekesnő koncertje közben mutatkozik be a világnak. P!nk egyik rajongójánál ugyanis koncert közben indult meg a szülés – az énekesnő természetesen félbe is szakította a számot, amit éppen énekelt.

Szülési fájdalmak miatt szakította meg a koncertjét P!nk

P!nk a minap, hat év után először adott koncertet Sydney-ben, Ausztráliában. Miközben az “Our Song” című dalát énekelte, a közönség soraiból jelezték felé, hogy az egyik rajongónál megindult a szülés. Az anyukát – aki jó hangulatban volt és még integetett is a tömegnek – végül a koncerten szolgálatot teljesítő egyik orvos, tolószékben vitte ki az arénából.

“Alecia vagy Alex születik épp most?” – kiáltotta P!nk a színpadról – utalva a saját születési nevére, ami Alecia Beth Moore. Ezután hozzátette: „talán nem kellene ezt néznünk – mindannyian biztosítsatok neki teret” P!nk azután azzal viccelődött, hogy a dalának köszönhetően indult meg a szülés. “Wow, ez az ’Our Song’ hatása. Nem erre bújtam volna elő! Azt hittem, hogy a “Get The Party Started” vagy a “Never Gonna Dance Again” lesz az” – mondta az énekesnő és biztató szavakat intézett az újdonsült anyukához is : “Ez izgalmas. Nem is tudom, mit mondjak. De most énekelnünk kell. Sok sikert! Nagyszerű lesz! Remekül fogod csinálni.”

P!nknek és férjének, a profi motokrossz versenyző Carey Hartnak két gyereke van: a 12 éves Willow Sage Hart és a 7 éves Jameson Moon Hart.

Fotó: Christian Petersen/Getty Images