Taylor Swift után Billie Eilish is arra biztatta a rajongóit, hogy szavazzanak Kamala Harrisre

2024.09.19. - 14:00
"Szavazzatok, mintha az életetek múlna rajta, mert tényleg ezen múlik” – mondta az énekesnő.
Taylor Swift után Billie Eilish is arra biztatta a rajongóit, hogy szavazzanak Kamala Harrisre

Billie Eilish és testvére, egyben szerzőtársa, Finneas O’Connell kijelentették, hogy Kamala Harris alelnökre szavaznak – ezzel újabb hírességek álltak ki a demokrata jelölt mellett. Harris a szabadság, a bolygó és a demokrácia védelméért küzd, mondta Eilish a héten amikor az Egyesült Államokban a polgárok regisztrálhatták hogy gyakorolhassák szavazati jogukat, illetve előre jelezhették, melyik elnökjelöltet támogatják.

„Ma van a szavazók regisztrációjának nemzeti napja, és arra kérünk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, látogassatok el az iwillvote.com oldalra, hogy ellenőrizzétek a regisztrációtok státuszát, és szavazzatok előre, ahogyan mi is tesszük” – mondta O’Connell.

„Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert ők harcolnak a reprodukciós szabadságunkért, bolygónkért és demokráciánkért” – tette hozzá Eilish egy X-en, a korábbi Twitteren közzétett videóban.

„Nem engedhetjük meg, hogy szélsőségesek irányítsák életünket, szabadságunkat és jövőnket. Az egyetlen módja, hogy megállítsuk őket és a Projekt 2025 veszélyes programját, az, ha szavazunk és Kamala Harrist választjuk” – nyilatkozta O’Connell.

„Szavazzatok, mintha az életetek múlna rajta, mert tényleg ezen múlik” – mondta Eilish. Mindketten arra bátorították rajongóikat, hogy már előszavazások adják le a voksukat.

Eilish az újabb népszerű előadó, hatalma s rajongótáborral, aki támogatja Harrist.  A múlt héten Taylor Swift is bejelentette, hogy a demokraták jelöltje mellett áll ki, véget vetve ezzel a hónapokig tartó találgatásoknak, vajon megosztja-e politikai nézeteit a választások előtt.