Te kóstoltad már a Nádudvarit?

2022.06.20. - 12:34
Fedezd fel a Nádudvari termékek, vagyis a kiváló minőség széles választékát! A Nádudvari hosszú évek óta elhivatottan dolgozik a kiváló minőségű élelmiszerek előállításán, melyet több szakmai zsűri is elismert az évek alatt. Fontos számukra, hogy a termékeik hazai alapanyagból, magyarországi munkaerő igénybevételével készüljenek Nádudvaron. Nem csupán a helyi gazdaságok támogatását tűzték ki célul, hanem a környezettudatos, magyar élelmiszer előállítását is.
Te kóstoltad már a Nádudvarit?

A hagyományok megőrzése mellett a Nádudvari mindig nyitott volt a fejlődés felé. Termékeik választéka folyamatosan bővül, hogy még szélesebb körben állhassanak vásárlóik rendelkezésére. A már régebb óta elérhető tejtermékeik mellett (mint például a Nádudvari túró, amely egyben a legkedveltebb termékük is) az akár olaj nélkül is elkészíthető mirelit termékeik, vegán, zöldség és húskészítményeik is igencsak közkedveltek szerte az országban. Ugyanígy az E-mentes, a glutén- vagy éppen laktózmentes élelmiszerek. Idén a nyári grill-partik igazi sztárja a pedig a Nádudvari Chef Exclusive grillkolbászai, amelynek jóvoltából különleges élmény vár! 

Tarts június 24-én reggel 7-től Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, ugyanis Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorát a Nádudvari támogatásával egy exkluzív helyszínen fogjuk megtartani: a Balázsék egy dunai hajózás közben fog jelentkezni. A hajón játssz a műsorvezetőkkel, hogy megnyerhesd a Nádudvari által felajánlott 57 cm átmérőjű Weber faszenes grillsütőjét /Weber Original Kettle E-5710 Charcoal Grill 57 cm-es grillsütő/ és Nádudvari grillkolbászokból álló ajándékcsomagot, és tedd még élvezetesebbé a nyári sütögetéseket! A hajózás közben pedig kóstold meg az ínycsiklandó grillkolbászokat, amit a Nádudvari grillséfje Serényi Zsolt fog elkészíteni.

Ha nem tudsz mindezen részt venni, ne csüggedj; a reggeli műsort a megszokott módon is sugározni fogjuk a Rádió 1-en.

Ha pedig most vásárolsz Nádudvari termékeket, akkor duplán jól jársz – ugyanis elstartolt a Nádudvari Pont Neked Hűségprogramja! Vásárold meg kedvenceidet, vagy próbálj ki új termékeket, hogy még több hűségpontot zsebelj be. Ezeket a pontjaidat pedig garantált ajándékokra, exkluzív konyhai kiegészítőkre tudod beváltani!

További részletekért és a teljes játékszabályzatért kattints ide.

(szponzorált tartalom / Nádudvari)