Teljesen új oldalát mutatja meg az Ofenbach

2024.05.30. - 08:00

Közel 4 milliárdos karriertörténeti streameléssel, világslágerek sorozatával, mint az ‘Overdrive’, ‘Wasted Love’, ‘Head Shoulder Knees & Toes’ vagy a ‘Be Mine’, és Európa-szerte szerzett elismerésekkel az Ofenbach új kislemezzel tért vissza, a “Feelings Don’t Lie”-címmel, az amerikai énekesnő-dalszerző, Salem Ilese közreműködésével. A „feelings don’t lie” című trackkel a francia producer páros egy teljesen új oldalát mutatja meg.

Teljesen új oldalát mutatja meg az Ofenbach

Karrierjük kezdete óta az Ofenbach elképesztő slágerek sorát szállította, és Franciaország egyik legsikeresebb zenei exportcikkévé vált.
Eddigi 10 éves fennállása során az Ofenbach klubslágerek elképesztő sorozatát szállította, csak néhányat megemlítve: „Overdrive feat. Norma Jean Martine”, „Wasted Love (feat. Lagique)’, „Head Shoulder Knees & Toes (feat. Norma Jean Martine & Quarterhead)”, „Be Mine”. César és Dorian év elején három teljes hónapot töltött Los Angelesben, dalszerzőkkel, producerekkel és előadókkal dolgoztak, hogy megtalálják eddig még kiaknázatlan hangzásukat. A Salem Ilese-zel közös „feelings don’t lie” debütálásával pedig kezdetét veszi a következő korszak: az európai sikereket követően az Ofenbach készen áll arra, hogy új közönséget hódítson meg.

„Miközben elindulunk ezen az úton, a rajongóink iránti elkötelezettségünk továbbra is töretlen. Izgatottan várjuk, hogy velünk tartsatok, míg mi új távlatokat fedezünk fel, feszegetve kreativitásunk határait” – mondták a duó atagjai.

A friss felvételen Salem Ilese, az amerikai énekes-dalszerző is közreműködött, akit elsősorban a “Mad at Disney” és a “PS5” című virális kislemezeiről ismerünk. A tehetséges szerző, olyan előadóknak is írt már dalokat, mint Bella Poarch vagy Demi Lovato.
És hogy milyen is ez az Ofenbach új éra? Az újdonság alapján egy sokkal intimebb, a félhomályos klubok atmoszféráját idéző, elektronikus zenei elképzelés.