Tiësto & Charli XCX még forróbbá teszik a nyarat

2022.08.17. - 14:00

A legendás lemezlovas, Tiësto, és az extravagáns popdíva, Charli XCX elhozta több mint egy hónapja jelentkeztt egy igazi, nyári party slágerét! A  „Hot In It” egy addiktív, masszív dance track frissítő lüktetéssel. Tiësto ezúttal is remek érzékkel merített az aktuális house irányzatokból, és egy igazán trendkövető dance-pop felvételt hozott össze a különc énekesnővel. A dalhoz pedig végre elkészült a klip is, ami szintén forróra sikeredett.

Tiësto & Charli XCX még forróbbá teszik a nyarat

Tiësto korábban már készített egy zseniális remixet Charli XCX 2015-ös „Break The Rules” című megahitjéhez, így mondhatjuk, hogy nem ez az első munkájuk közösen.

„Ahogy meghallottam Charli vokáljait, tudtam, hogy ez egy erős track lesz, és csodálatos volt látni azt is, ahogy mások reagálnak a dal üzenetére” – mesélte Tiësto az újdonságról, amely egy nő szakítás utáni őrült, felszabadult bulis estéjét vetíti elénk.

A “Hot In It” -et a megjelenését követően Charli XCX a TikTokon osztotta meg, a dal pedig rohamtempóban terjedt a kötzösségi oldalon. Az új videó bemutatásával ez a népszerűség csak nőtt.  A klipet Hannah Lux Davis rendezte, aki többek közt Arian Grandéval, Kathy Perry-vel és Demi Lovatoval is dolgozott már.

“Elképesztő volt látni, hogy mindenkinek mennyire bejön a dal, és nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom a hozzá készült szuper szórakoztató klipet is – mondta Tiësto, hzzátéve, hogy “Charli fantasztikus!”

A “Hot in It”, amely jelenleg a “USA Dance Radio” listájának 15. helyén áll,  alig egy hónappal a megjelenését követően már több mint 200 milliós nézettséget produkált a в TikTokon és az  Instagramon, több mint 34 000 videó készült hozzá,  és világviszonylatban  40 milliós streamelésnél jár.  Érdekes az is, hogy jelenleg ez a második legtöbbet használt dal az amerikai sztriptízbárok “előadásaihoz” ….