Tiësto is zenél a Campus nagyszínpadán

2022.07.09. - 09:00
Két éve elmaradt, tavaly hazai fellépőkkel rendezték meg, idén azonban már a külföldi fellépők is visszatérnek a debreceni Campus Fesztiválra, amelyet július 20-24. között rendeznek meg a Nagyerdei Stadionban és környékén.
Tiësto is zenél a Campus nagyszínpadán

A szervezők a héten arról tájékoztattak, hogy július 1-ig több bérletet értékesítettek, mint 2019-ben. Mint megjegyezte, július 21-én, csütörtökön akár telt házas is lehet a fesztivál, amikor a szerte a világon óriási tömegeket megmozgató Tiesto lép fel a Campus nagyszínpadán.

Több változás is lesz a fesztivál életében: a bérletesek a karszalagokat már július 18-tól, hétfőtől átvehetik, a személyi igazolványok adatait a karszalagok QR-kódjához rendelik, így bármikor ellenőrizhető, az viseli-e a szalagot aki jogosult rá; több jegypénztárat nyitnak, és a főbejáratot visszahelyezik a ködszínház felőli sétányra.

A Campus fesztivál idén 19 programhelyszínen 215 zenei programmal és ugyanannyi más jellegű attrakcióval várják az érdeklődőket. A a fesztivál legfontosabb üzenete idén: “Szellemi feltöltődés és elkápráztatás”, a a külföldi fellépők között pedig Tiësto mellett ott lesz Zara Larsson, Chase & Status, Sigala, a Toy Dolls, a Goodboys, Christian Löffler, a Jungle by Night, a Deez Nuts és Charlotta OC.
Természetesen fellép a Campuson rengeteg hazai előadó és zenekar is , mások mellett Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, a Wellhello, Majka & Curtis, Oláh Ibolya, Korda György és Balázs Klári. A szervezők számos kulturális programmal is készülnek, lesz dalszövegíró tábor, és bevonják a fesztivál helyszínei közé a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot, ahol a Csokonai Színház szervez zenés, táncos, irodalmi programokat.

Ismét lesz a fesztiválon Egyetem tér, ahol a DE 33 szervezeti egysége mutatkozik be és kínál programokat. Megünneplik a 35 éves Erasmus-programot, fontos törekvésük a “nemzetköziesítés”, miután az egyetemen több mint hétezer külföldi hallgató tanul, arányuk meghaladja hallgatói létszám 25 százalékát.

Forrás: MTI

Fotó: Prince Williams/Getty Images