Tokió romokban hever - a filmvásznon kiderül ki állíthatja meg a pusztulást

2024.10.10. - 08:00
A My Hero Academia - You’re Next október 10-től már a mozikban!
Tokió romokban hever - a filmvásznon kiderül ki állíthatja meg a pusztulást

Az egyik legnépszerűbb szuperhősös manga, amiből sikeres animesorozat és film is készült, most visszatér: a Hősakadémia valamennyi szuperképességű tanonca összefog benne a közös ellenség, Dark Might ellen!

Minden idők egyik legsikeresebb mangájából már számos spin-off, tévésorozat, videójáték és regény készült, összesen több mint százmillió példányt adtak el belőle, többször felkerült a The New York Times bestseller listájára, alkotói több díjat, többek közt a Sugoi Japan-díjat és a legjobb mangának kijáró Best Manga-díjat is megkapták. Most pedig itt a film is!

Tokió romokban hever. A teljes káosztól csak egyvalami óvja meg a pusztulásnak indult világot: a Hősakadémia, amelynek diákja – mind egy-egy különleges quirk segítségével – leszámolnak a felbukkanó gonoszokkal, és fenntartják a rendet.
Csakhogy jön valaki, akire nem számítottak.
Először azt hiszik, hogy All Might, a Béke Szimbóluma, egykori mesterük tér vissza fiatalon. De az illetőről kiderül, hogy ő Dark Might, aki All Might helyébe akar lépni, hogy minden hatalmat és minden quirköt megszerezzen. Hatalmas repülő, mozgó erődöt épít, amely benyomul Tokióba, túszokat szed, és az UA Akadémia épülete felé tart.

A belsejében egész városok vannak, és Dark  Might emberei népesítik be. A legközepében őrzik Annát, akinek van egy olyan szokatlan szuperképessége, amelynek a segítségével a támadó gonosz sikerre viheti a rossz ügyet.
Annát tehát ki kell szabadítani. Deku és társai elindulnak. De egy titokzatos idegen is a lányra vadászik…