Tones And I átlépte a streaming álomhatárt a Spoitfy-on

2024.03.12. - 09:00

Tones and I a múlt hónapban jelentette meg a megjelenés előtt álló, legújabb stúdióalbuma elős előfutárát, a „Dreaming” című kislemezt, amelynek most elkészítette egy speciális, akusztikus verzióját is. Az énekesnő azonban időközben nem az új  zenéjével, hanem első nagy slágerével,  a „Dance Monkey“-val irt zenetörténelmet.

Tones And I átlépte a streaming álomhatárt a Spoitfy-on

Az ausztrál énekesnő „Dance Monkey” című slágere átlépte a 3 milliárdos streamet a Spotify-on. Ezzel a teljesítménnyel Tones And I rendkívüli sikert könyvelhet el, hiszen egyike lett annak, a csupán  nyolc előadónak, akik egy-egy dalukkal átlépték 3 milliárdos stream-álomhatárt.

Ennek ellenére Toni Watson, azaz Tones and I,  nem a „Dance Monkey” új változatával, hanem legutóbbi kislemeze, a „Dreaming” feldolgozásával rukkolt elő.

„A ‘Dreaming’-et – mint ahogyan a szerzeményeimet általában – a szerelem, a veszteség és a remény valódi érzései ihlették. Sokszor azon kaptam magam, hogy olyan dolgok törnek a felszínre, amelyekről még nem írtam korábban. Remélem tetszik ez a dal a közönségnek, és alig várom, hogy hamarosan több zenét is megoszthassak a készülő albumomról.”- mondta az énekesnő.