Új dal kíséretében érkezett meg Rosalía régóta várt albuma

2022.03.21. - 11:00
A sokak által várt ”Motomami” című korong március 18-tól vált világszerte elérhetővé. A megjelenést egy újabb dal is kísérte, a „Hentai”, amelyet a Grammy díjas énekesnő klippel együtt mutatott be.
Új dal kíséretében érkezett meg Rosalía régóta várt albuma

A Rolling Stone en Español magazin szerint az új album: „Elképesztően bátor és úttörő felvétel… Minden benne van, aminek a modern zenében benne kell lennie: művészet és egyediség, számtalan pörgős latin dallam keveredik hip-hop alapokkal, vagy épp zongora kísérettel… …A ”Motomami” olyan mint egy tehervonat a jövőből, ami gőzerővel érkezik felénk, fékek nélkül, Rosalía pedig az erő ami a vonatot hajtja.”

A korongról már a megjelenése előtt Rosalía piacra dobott három kislemezt. A „LA FAMA” a spanyol single-lista első helyéig jutott, és a harmincadik lett a Spotify Globalon, és világszerte huszonkét ország slágerlistáinak élmezőnyében van. A „CHICKEN TERIYAKI” világszinten, napi 720 ezer streameléssel büszkélkedhet, és a „SAOKO“ hasonló sikereket ért el – már 22 milliós nézettséget produkált a videó megosztókon. A napokban pedig megérkezett a negyedik single, a „HENTAI”.