Új dallal jelentkezett a Tokio Hotel

2022.02.10. - 11:00
A német banda „Bad Love” című trackje, azokról az intenzív érzelmekről szól, amelyeket a viszonzatlan szerelem vált ki és ezúttal is a berlini producer-csapattal a Vise-al kollaborációban készült, csakúgy mint a zenekar legutóbbi két dala a „White Lise” és a „Behind Blue Eyes”.
Új dallal jelentkezett a Tokio Hotel

„A stúdióban voltunk, de csak a gitár riff és néhány dallam volt meg – igazi szöveg vagy koncepció nélkül. Abban az időben egy olyasvalaki zaklatott és követett, aki a megszállottam volt. Szerelem, amelytől elveszted az eszed és megőrülsz. Mindig magamat okoltam azért, hogy hasonlót válthatok ki valakiből – akkor is, ha nem tehetek semmit és valójában nem vagyok hibás. Amikor a stúdióban felolvastam a többieknek ennek a bizonyos embernek az üzeneteit, azonnal tudtuk, hogy miről fog szólni a dal” – mesélte a „Bad Love” születéséről Bill Kaulitz.

A dalban sample-ként egy régebbi Tokio Hotel dallamot használtunk. Lássuk, felfedezik-e a rajongók” – tette hozzá el Tom Kaulitz.

A „Bad Love” nagy valószínűséggel elhangzik majd a Tokio Hotel koncertjein is, a zenekar ugyanis áprilisban indul a 16 európai állomásból álló  „Beyond The World” turnéjára, amellyel a tavaly megjelent új albumukat népszerűsítik.

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images