Új fejezetet nyitott Feder

2022.02.17. - 11:00
Feder 2015-ben a "Goodbye"-t választotta bemutatkozó tracknek és milyen jó döntés volt! Mára a francia elektronikus zene alapvető pillérévé vált, akinek receptje változatlan: átgondolt ütemek, addiktív dallamok és szintetikus csavarok. Idén pedig Feder bebizonyítja nemcsak DJ, hanem egyben eklektikus művész és producer is.
Új fejezetet nyitott Feder

Feder, azaz eredeti nevén Hadrien Federiconi Nizza városában nőtt fel, ahol igaz szerelembe esett a francia és nemzetközi house illetve hip-hop zenei kultúrával. A fiatal tehetség még 2015-ben úgy döntött, hogy Párizsba költözik, hogy beindítsa produceri karrierjét. Első átütő sikerét a „Goodbye” hozta meg, az évek során pedig olyan nagysikerű dalokat készített, mint a „Blind” és a „Lordly” vagy a “Breath”, a “Keep Us Apart” vagy legutóbb az Ofenbachhal közös „Call Me Papi”.

Míg a jelenlegi zenék nagy százaléka az egyszerűségük miatt fogja meg a hallgatóságot, a nizzai DJ/producer, Feder igazi komplementer az elektronikus zenei kínálatban: dalait intellektualizálja, átvizsgálja a keverőpultján, és az előzőnél még bonyolultabb és ezoterikusabb hangzásokkal díszíti, hogy a maximális flow-élményét mindenkiből előcsalogassa. 2022-ben egy új, hibrid darabbal érkezik a DJ, ami friss fejezetet vetít előre a művész számára, a “Strangers”-zel, ugyanis Feder az ellenállhatatlan elegancia címét is megszerzi! Emellett a a „Strangers” szintetizátor játéka egy Federtől még nem hallott stílus, amivel egyben egy merőben más irányt vesz zeneiségében.