Újabb melankolikus dal egy jó humorú énekestől - Lewis Capaldi visszatért

2022.09.14. - 12:00
Három év telt el azóta, hogy a skót énekes bevette a slágerlistákat "Divinely Uninspired To A Hellish Extent" című bemutatkozó alumával. Hosszú hallgatás után, nemrég ismét slágergyanús felvétellel jelentkezett: ez a "Forget Me".
Újabb melankolikus dal egy jó humorú énekestől -  Lewis Capaldi visszatért

Az új dal kicsit energikusabbra sikerült, mint Lewis Capaldi eddigi slágerei, de azért felfedezhető benne a jellegzetes, „capaldis” melodramatikus hangzás. Abból pedig, ahogyan a zenész beharangozta a felvételt, az is kiderül, hogy Lewis nincsen híján öniróniának és humornak.

„Visszatértem. Az új single-em címe “Forget Me”, és legyünk őszinték, a dalszöveg ugyanazt a témát járja körül, mint az eddigiek. Találkozom egy hölggyel, a hölgy elhagy, én nyafogok és ebből születik egy pop dal. Mint a nagykönyvben” – írta a közösségi oldalakon Lewis Capaldi az új dala kapcsán. és hozzátette azt is „ne aggódjatok, van még a tarsolyomban több depresszív ballada.”

Minden esetre „Forget Me”jó úton halad, hogy a 2019-es “Someone You Loved” és a “Before You Go” után Lewis Capaldi harmadik #1 slágerévé vállon az Egyesült Királyságban.

Fotó: Shirlaine Forrest/Getty Images