Újonc a Billboard kislemezlista élén!

2024.03.28. - 11:00

Teddy Swims énekes, dalszerző a pályafutása során először vezeti az amerikai slágerlistát: a dal, amely a #1 pozícióba repítette a “Lose Control”.

Újonc a Billboard kislemezlista élén!

A “Lose Control” a megjelenése után  32. hétnek kellett eltelnie, mire a dal felért a slágerlista csúcsára  – ez pedig a Billboard 65 éves történetében a leghosszabb időszak, ami alatt egy  szóló előadó felvétele megszerzi a vezető pozíciót.
A “Lose Control” iránti megnövekedett érdeklődést a számhoz készült  új Tiësto remixnek és a dal újonnan megjelent,  rádióbarát verziójának tulajdonítják.
Teddy Swims először 2021-ben került fel a Billboard Hot 100-ra, akkor egy Michael Jackson dal,  “Rock With You” feldolgozásával.

A héten a Billboard kislemezlistáján a második helyen Benson Boone  áll a “Beautiful Things” című dalával. Ariana Grande és a “We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)”  elveszítette az elsőségét és  visszacsúszott a harmadik helyre.

A negyedik pozíció Jack Harlow-é,  “Lovin on Me” című dalával, a Billboard kislemezlistájának top 5-ös mezőnyét  Ye – egykor Kanye West -, és Ty Dolla Sign közös felvétele, a “Carnival” zárja.