Űrutazásra készül Kim Kardashian új pasija

2022.03.17. - 13:00
Az amerikai komikus, Pete Davidson, aki egy ideje átvette Ye (Kanye West) helyét Kim Kardashian mellett, jövő héten a Blue Originnel indul a világűrbe.
Űrutazásra készül Kim Kardashian új pasija

Ez lesz az Amazon alapítója, Jeff Bezos „űrutazási irodája” a Blue Origin negyedik űrjárata. A Bezos-féle űripari vállalkozás tavaly, júliusban , az Apollo-11 Holdra szállásának napján tette meg első űrutazását a New Shepard űrhajóval, egy rakéta-kapszula kombinációval, hat utassal a fedélzetén. Az űrhajóval Pete Davidson mellett jovő héten is még öt utas vág neki az űrkalandnak. Hogy mennyibe kerül az űrutazás, arról nincsen információ.

Az űrhajó mintegy 100 kilométer magasra viszi fel az utasokat, ahol láthatják a Föld görbületét. A kapszula ejtőernyővel tér vissza a Földre. A rakétát – csakúgy mint eddig – Texasból lövik fel, a tervek szerint március 23-án, helyi idő szerint 8:30-kor. Az utazás összesen tíz percig tart majd.

Pete Davidson, aki az NBC Saturday Night Live című műsorával vált népszerűvé, nemrég új „szerepben” mutatkozott be, Kim Kardashian barátjaként. Természetesen ennek a valóságshow-királynő egykori férje, Kanye West egyáltalán nem örül, annak ellenére, hogy a március elején hivatalosan is kimondták a válát Kimmel.

Fotó: Dimitrios Kambouris /Getty Imges