Vadonatúj zenével jelentkezett Ozuna

2022.03.02. - 15:00
Legutóbbi albumai, a hatszoros platinalemez “ENOC“ és a négyszeres platinalemez „Nibiru“ után a Puerto Rico-i zenész vadonatúj zenei anyaggal tért vissza. Az új „Ozutochi“ címet viselő lemez előfutára a „Depimada”, amelyhez már klip is forgott.
Vadonatúj zenével jelentkezett Ozuna

Az utóbbi napokban Ozuna profiljain, a közösségi oldalakon egy töltődő elem tűnt fel, ami természetesen valami újdonság érkezését jelezte és nagy izgalmat váltott ki a rajongók körében. És nem is kellett sokáig várniuk.
Ozuna – vagy ahogyan magát nevezi, „el negrito de ojos claros“, (a fekete fiú, a világos szemekkel) – a maga jellegzetes stílusával viszi bele a reggaeton hangzást „Deprimida” című új felvételébe, amelyhez Miamaiban forgatott klipet.

Ozuna napjaink egyik legsikeresebb latin előadója, aki 2015-ben indult karrierje során eddig számtalan elismerésben részesült – a Rosaliaval közös „Yo x Ti, Tú x Mí“ című dal többek közt két Grammy-díjat is hozott számára, 2019-ben pedig felkerült Time magazin legbefolyásosabb emberek listájára is.
Legutóbb a zenész Christina Aguileraval közös dallal jelentkezet, amelynek klipje villámgyorsan több mint 14 milliós nézettséget ért el a YouTube-on: a „Santo“ az énekesnő új, spanyol nyelvű albumán hallható.

Fotó: Scott Dudelson/Getty Images