Valami nagyon izgalmas készül!

2024.02.27. - 11:00

Pharrell Williams Miley Cyrus-szal készít új zenét. Pharrell a közösségi oldalakon szellőztette meg a hírt, hogy hamarosan érkezik az új dala, amelyben Miley Cyrus is részt vesz.

Valami nagyon izgalmas készül!

A zenei producer és egyben a Louis Vuitton kreatív igazgatója egy részletet osztott meg az új dalból az Instagramon, a poszthoz pedig csak annyit írt: “hamarosan”. Ez azonban nem az első alkalom, hogy Pharrell részletet mutat be a számból, amely a „Doctor” címet kapta: a felvétel része volt januárban a Louis Vuitton 2024-es őszi-téli férfi kollekciója bemutatójának, a párizsi divathéten.

A Rolling Stone magazin pedig tudni véli, hogy a felvétel eredetileg több mint tíz éves, és Miley “Bangerz” című, 2013-as albumához készült, ám végül nem került fel a korongra, viszont 2017-ben kiszivárgott egy vágatlan demó verziója.  Pharrell a “Bangerz” több dalát jegyezte producerként, az album megjelenését követő évben, 2014-ben pedig “G I R L” “Come Get It Bae” című dalát Miley Cyrussal közösen készítette el – emlékeztet a Billboard magazin.

Bár nem tudjuk pontosan mikor debütál Pharrell és Miley Cyrus új közös zenéje, a “Doctor”, de alig várjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@pharrell) által megosztott bejegyzés

Fotó: Kevin Mazur/One Love Manchester /Getty Images