Vidd haza az 1 millió forintot Kecskeméten Balázsékkal az Erős Pista Feszten!

2024.10.04. - 14:38
Találkozzunk október 10-én Kecskeméten a Kossuth téren az Erős Pista Feszten Balázsékkal a Rádió 1-gyel!
Vidd haza az 1 millió forintot Kecskeméten Balázsékkal az Erős Pista Feszten!

Október 10-én reggel Balázsék Kecskemétre a Kossuth térre érkeznek az év utolsó kitelepülésére, ahol fergeteges programokkal várják a hallgatókat. A Rádió 1 népszerű műsorvezetői nemcsak élő adással készülnek, hanem izgalmas kihívásokkal is megmozgatják a közönséget.

Gyere el, és légy részese az Erős Pista Fesztnek Balázsékkal! Ez az esemény garantáltan feldobja a napodat, tele lesz nevetéssel, játékokkal és versenyekkel. Ha szereted a kihívásokat, akkor mindenképp próbáld ki magad a Ninja Pályán, ahol a gyorsaság és ügyesség dönt majd. Ha elég erős vagy – akárcsak Pista -, tiéd lehet az 1 millió forintos fődíj az Univer jóvoltából! Emellett háromszor 100 ezer forintos vigaszdíj is vár azokra, akik szintén kimagaslóan teljesítenek.

A jó hangulatról Balázsék gondoskodnak, így garantált a szórakozás, legyen szó játékról, nevetésről vagy élő műsorról. Találkozzunk október 10-én reggel 6 és 10 között Kecskeméten a Kossuth téren, indítsd Balázsékkal és a Rádió 1 csapatával a reggelt az Erős Pista Feszten! Ne hagyd ki, hiszen ez az év utolsó kitelepülése!