Világkörüli turnéra indul Rosalía

2022.04.21. - 12:00
A Grammy-díjas spanyol énekesnő három éven át dolgozott „Motomami” című, harmadik stúdióalbumán, amit most egy turnéval is megkoronáz. A "Motomami World Tour" keretében Rosalía 15 országban, 46 koncertet ad.
Világkörüli turnéra indul Rosalía

A turné július 6-án startol a spanyolországi Almeriából, majd Barcelona és Madrid következik. Azt követően az énekesnő Dél-Amerikában lép színpadra – Mexikóban, Sao Pauloban, Santiágoban, Buenos Aairesben illetve Bogotában, majd az észak-amerikai kontinens következik, ahol New York, Toronto, Chicago, Los Angeles, Miami lesznek a turné állomásai. Európában, Amsterdamban, Milánóban, és Londonban is koncertezik, a turné utolsó állomása pedig Párizs lesz, december 18-án.

Rosalía elárulta, nincsen nap, amikor ne készülne fizikailag és mentálisan is arra, hogy majdnem fél éven át folyamatosan úton lesz.

„Rendkívül izgatott vagyok. Mindig is szerettem utazni. Az, hogy felkereshettek más országokat szintén ihletet ad, arra ösztönöz, hogy új zenéket írjak. Reménykedem benne, hogy a turné alatt is folytatom majd a dalszerzést” – mondta Rosalía