White Party-n házasodott össze újra Jennifer Lopez és Ben Affleck

2022.08.22. - 10:00
Miután július 16-án Las Vegasban csak két tanú jelenlétében, titokban összeházasodtak, Bennifer úgy döntött, egy kevésbé titkos esküvőt is rendeznek, a barátaikat és a szeretteikel. Az esküvői maraton a hétvégén három napon át tartott.
White Party-n házasodott össze újra Jennifer Lopez és Ben Affleck

Az esküvői szertartást és a bulit Ben Affleck Georgia állambeli birtokán, Riceboroban tartották. A három napos esküvő-maraton pénteken, vacsora party-val kezdődött, szombaton a szertartással és bulival folytatódott, vasárnap pedig egy késői ebéddel ért végat, amelyet az ifjú pár a barátai számára rendezett. A szombati ceremódián a dress code kívánalmainak eleget téve, a vendégek mind fehérben voltak, a menyasszony pedig uszályos Reph Lauren ruhát viselt.

https://youtu.be/vwVFwXVWDLY

A násznép közt ott volt természetesen Ben Affleck legjobb barátja, Matt Damon és a felesége, a Stop Shop „atyja”, a színész-rendező Kevin Smith valamint Jason Mewes is.
Nem volt viszont jelen Ben Afleck öccse, Casey, aki a People magazin forrása szerint „családi és szülői elfoglaltsága illetve kötelességei miatt” nem tudott részt venni a bátyja nagy napján.
Ám valószínűleg harag nincsen a két testvér között, mert Casey Affleck megható Instagram üzenetben köszöntötte az ifjú párt és Jennifer Lopezt a családban – akit igazi kincsnek nevezett.

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images