Zöld színű kiskutya született Kanadában

2022.03.03. - 15:00
Amikor néhány napja Új Skóciaiában, Middle Sackville-ben Trevor és Audra Mosher éppen azt gondolták, hogy kutyájuknál, Freyanál hét kölyök világrajövetele után befejeződött az ellés, meglepetésükre kedvencük még egy kiskutyának adott életet – méghozzá egyáltalán nem szokványos körülmények között.
Zöld színű kiskutya született Kanadában

A nyolcadik kiskutya fekete méhlepénnyel született, ami megijesztette a Trevort és Audrát, azt gondolták, hogy a kicsivel baj lehet, de siettek megtisztítani, és amikor a babakutya megszáradt meglepődve látták, hogy zöld színű a szőre.

A Googl-t hívták segítségül, ahonnan megtudták, hogy ritkán ugyan, de már máskor is előfordult, hogy zöld szőrű állat szülessen – a szín pedig annak köszönhető, hogy a világos színű szőrzet az anyaméhben epével érintkezik.
A gazdik már csak azon tűnődtek, hogy Hulkette-nek (Hulk után), Fionának, Lucky Irish-nak (szerencsés írnek), Wasabinak vagy Pisztáciának nevezzék el a különleges kiskutyát, annak ellenére, hogy a zöld szín halványul, és hamarosan teljesen „felszívódik.”

A különleges buldog lány, végül Shrek kedvese, Fiona után kapta a nevét.

Fotó: Facebook