Adele a könnyeivel küzdve kért bocsánatot a rajongóktól

2022.01.24. - 15:00
Az énekesnő kénytelen volt lemondani a Las Vegas-i koncertsorozata nyitóshow-ját, mert nem sikerült befejezni időben az előkészületeket. Ennek fő oka, hogy a stáb nagy részét ledöntötte a koronavírus.
Adele a könnyeivel küzdve kért bocsánatot a rajongóktól

„Rendkívül zaklatott és feldúlt vagyok és borzasztóan sajnálom” – mondta Adele a könnyeivel küzdve, az élő chatben a rajongóival. Az énekesnő elmondta, hogy nem sikerült időben előkészíteni a koncertsorozatot, így az első show-t is el kell halasztani. Egyrészt a technika egy részét sem tudták időben a helyszínre szállítani, másrészt a stáb legtöbb tagja covidos, így nem tudnak dolgozni – magyarázta Adele, aki egy percen belül számtalanszor kért bocsánatot a rajongóitól.

„30 órája talpon vagyunk, és igyekszünk tenni valamit, de az idő fogy én pedig rendkívül zaklatott és feldúlt vagyok és elnézést kérek mindenkitől, aki annyit utazott. Nagyon, nagyon sajnálom.  Lesznek új dátumok, már dolgozunk rajta. Minden előadást megtartunk, és látni fogjátok, amit szeretnétek. Nagyon sajnálom. De egyszerűen lehetetlen” – mondta Adele.

A Vegas-i nyitóshow elhalasztása azért is rendkívül kellemetlen, mert több száz rajongó, csak azért utazott Las Vegasb-ba, hogy lássa a kedvencét, Adele-t, akinek mától három hónapon keresztül kellett volna koncertet adnia, 5000 néző előtt a híres Caesars Palace-ban.