Beyonce újabb dala szövegét módosította

2022.08.04. - 14:00
Még egy hét sem telt el Beyonce legújabb albuma, a Renneissance megjelenése óta, az énekesnő az új korongról már a második felvétel szövegét volt kénytelen átírni. A „Heated”-ben használt, mozgássérülteket sértő kifejezés után, a "Energy" című felvételnél szerző jogi fenntartások adnak okot a szövegmódosításra.
Beyonce újabb dala szövegét módosította

Beyonce kolléganője, Kelis meglepetten hallotta, hogy „Milkshake” című slágere egy részlete is felcsendül az “Energy” című dalban és nehezményezte, hogy Beyonce stábja nem hogy engedélyt nem kért tőle erre, de még csak nem is tájékoztatták arról, hogy a „Renaissance” album bármely dalához felhasználják a 2003-as felvételének részletét.
Az „Energy”-ben Bey a „Milkshake” “La-la, la-la, la” refrénjét énekli, amit most a Fugees emblematikus “Ooh La La La” –jara cserélt.

Beyonce szóvivőinek hivatalos tájékoztatása szerint, azért nem tájékoztatták Kelis-t arról, hogy az „Energy”-hez az ő dalából is használnak részletet, mert nem ő a „Milkshake” szerzője vagy producere, hanem Pharrell Williams és Chad Hugo. A magyarázat szerint őket meg is jelölték az „Energy” eredeti változatának szerzői között. A mostani verziónál értelemszerűen lekerült a nevük az alkotók listájáról.

Fotó: Mason Poole/A.M.P.A.S./Getty Images