Charli XCX megmutatja mi az all-star girlpower videóklip

2024.05.24. - 10:00

Egy lenyűgöző női ikonokból álló szereplőgárdával együtt forgott az avant-pop szupersztár, Charli XCX „360” című, új dalának videóklipje. A dal az énekesnő június elején megjelenő, ‘BRAT’ című korong felvezetője.

Charli XCX megmutatja mi az all-star girlpower videóklip

A “360” klipjének szerplői közt van a színésznő Julia Fox, a Gloden Globe-díjas Chloë Sevigny, az influenszer Gabbriette, a transznemű modell és influenszer, Alex Consani, az amerikai humorista, forgatókönyvíró és színésznő, Rachel Sennott, az Eufória c. szériából ismert Chloe Cherry és még további 16 médiaszemélyiség.

Június 7-én, pénteken érkezik Charli XCX ‘BRAT’ című, nagyon várt hatodik stúdióalbuma, amely egy izgalmas klublemeznek ígérkezik. A kiadványról néhány track már hallgatható is: a „Von dutch” című sláger és a legutóbbi csokorban érkezett „Club classics” és „B2b”.

Charli új szintisúlyos dala az újabb mézesmadzag, amelynek videóklipjében az énekesnőnek a már befutott és ismert barátaival együtt egy „új, dögös internetlány”-t kell létrehoznia ahhoz, hogy befejezhesse a „360” megírását.