Indulhat a nászmenet! Szavazz a kedvenc jegyespárodra, hogy Valentin-napon élő adásban mondhassák ki az „igen”-t!

2022.01.31. - 06:52
Kit adnak össze Balázsék Valentin napon? Kazy-t és Emit? Kirát és Sanyit? Norbit és Evelint? Pétert és Annamarit? Vagy Károlyt és Ildit? Te döntöd el! Szavazz január 31. és február 6. között a kedvenc jegyespárodra és szerezd meg a szuper nyeremények valamelyikét!
Indulhat a nászmenet! Szavazz a kedvenc jegyespárodra, hogy Valentin-napon élő adásban mondhassák ki az „igen”-t!

Látogass el január 31. és február 6. között a radio1.hu/valentin oldalra és szavazz a kedvenc jegyespárodra, hogy Valentin-napon egybekelhessenek élő adásban – Balázsékkal. A szavazatoddal megnyerheted a szuper ajándékok valamelyikét: a Rádió 1-es ajándékcsomagok egyikét, vagy egy csodás ékszer-szettet az Esküvőpalota jóvoltából!

A nyertes pár – akár a te kedvenced – pedig megnyeri a felejthetetlen Nászútat a Dunakanyarban a meglepkék.hu-tól, valamint az álomesküvőt az Esküvőpalotában, Balázsékkal, élő adásban anyakönyvvezetővel, ruhákkal, dekorációval, arany karikagyűrűkkel és virágesővel. Az esküvő összes költségét az esküvőpalota.hu, a meglepkék.hu és a Rádió 1 állja.

#FRISSÍTÉS

A 2022-es Balázsék Valentin-napi nyereményjátékán Kazyt és Emit szavazták meg győztesnek a hallgatók, akiket Balázsék február 14-én egy álomesküvő keretében össze is adnak! 🙂

Hallgasd vissza az adást, mikor felhívtuk a nyertes párt: