Jason Derulo és Michael Bublé fűszeres margarita koktélja klipet kapott

2024.04.12. - 12:00

A két többszörös platinalemezes zenész, Jason Derulo és Michael Bublé, bemutatta közös slágerük, a “Spicy Margarita” akciódúsra sikeredett, hivatalos zenei videóját.

Jason Derulo és Michael Bublé fűszeres margarita koktélja klipet kapott

A klip társrendezője Derulo, és Las Vegas-ban, a  The Venetian Resort Voltaire nevű szórakoztatóközpontjában forgatták, ahol Jason Derulo május 17-én kezdi meg fellépéssorozatát.

A két énekes első közös felvételében a „Spicy Margarita” -ban sample-ként  Dean Martin “Sway” című dalát használta , amelynek híres feldolgozása Bublé 2003-as debütáló stúdióalbumán hallható, és  eddig 415 millió globális streamet ért el.

A “Spicy Margarita” Derulo, 27 számból álló slágerektől hemzsegő, legújabb „Nu King” című albumán kapott helyet. A múlt hónapban megjelent „Nu King” nagyon hamar aranylemez lett. Ez a fáradhatatlan Jason Derulo eddigi legmerészebb korongja – és az első stúdióalbuma  a 2015. óta! A „Nu King” az új felvételek mellett olyan már ismert Derulo-slágerek gyűjteménye, mint a „Take You Dancing”, “Slow Low”, “Swalla”, “Love Not War (Feat. Nuka)”, “Lifestyle”, “Hands On Me”, “Acapulco” vagy a”When Love Sucks”.