Nem válnak, szülők lettek

2022.01.25. - 09:00
Még novemberben a rajongók aggódni kezdtek, hogy kedvenc sztár-párjuk, Priyanka Chopra és Nick Jonas útjai külön válnak. Akkor ugyanis Priyanka törölte a Jonas nevet a közösségi oldalakról - ahol Priyanka Chopra Jonas-ként szerepelt. Ez az azonban csak egy tréfának bizonyult – sőt, valószínűleg akkor már tudta, hogy nemsokára gyerekük születik.
Nem válnak, szülők lettek

A Jonas Brothers legifjabb tagja, és színésznő felesége, akit legutóbb a Mátrix feltámadásokban láthattunk, béranya segítségével váltak szülővé. Az örömhírt a napokban jelentették be az Instagramon, két egyforma poszttal. Egyben arra kérték a rajongóikat, hogy ebben a számukra csodálatos időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket, hogy a családra és az új jövevényre koncentrálhassanak.

Nick Jonas és Priyanka Chopra gyereke a negyedik Jonas-baba. A Jonas Brothers tagjai közül ugyanis a legidősebb testvér, és felesége, Danielle már két kislány szülei – Alena 7, Valentina 5 éves, Joe Jonas és Sophie Turner lánya, Willa pedig 2020. júliusában született.

Priyanka Chopra és Nick Jonas 2018-ban házasodtak össze, alig egy év ismerettség után, ám azóta is Hollywood egyik legszeretőbb párjaként tartják számon őket. Mindketten gyakran beszélnek a köztük lévő 10 év korkülönbségről is, Priyanka javára, mint ahogyan arról is, hogy ez nem befolyásolja a szerelmüket és a kapcsolatukat.

Fotó: Rich Fury/Getty Images