Hírek - 44. oldal

Szinte biztos, hogy a Gru-franchise étlépi az 5 milliárdos álomhatárt
Szinte biztos, hogy a Gru-franchise étlépi az 5 milliárdos álomhatárt
2024.06.11. - 12:00
Az eddigi három Gru-mozi 4,64 milliárd dollárt hozott, ezért a hamarosan látható Gru 4-gyel szinte biztosan sikerül majd átlépni az 5 milliárdos álomhatárt. És ez még a konzervatív becslés, mert a Gru 4-nek 900 millió és egymilliárd közötti bevételt jósolnak, tehát a teljes végösszeg már közelebb lehet majd a hat-, mint az ötmilliárdhoz. És ebben még nincs is benne a két minyonos film bevétele, amelyek Gru-franchise leágazásai, sem a tévés és videós produkciók, még kevésbé a floridai tematikus vidámpark által termelt összeg és így tovább.
Ella Henderson már napozik
Ella Henderson már napozik
2024.06.11. - 10:00
Ella Henderson igazán ütős producerekre lelt a szintén brit DJ páros, Switch Disco és a brazil Alok személyében, hogy egy vadiúj, önfeledt felvétellel, az „Under The Sun”-nal töltse fel a kedvenc nyári lejátszási listánkat. Amelynek zenei betétjét ráadásul Chris Rea fantasztikus klasszikusa, az „On The Beach” adta!
Taylor Swift hetedik hete trónol a Billboard lista tetején
Taylor Swift hetedik hete trónol a Billboard lista tetején
2024.06.11. - 08:00
Taylor Swift immár hét, egymást követő héten át vezeti az amerikai albumlistát a „The Tortured Poets Department” című korongjával. Swift albuma az első, amely hét egymást követő héten állt az első helyen, mióta egy évvel ezelőtt, Morgan Wallen „One Thing at a Time” című albuma tizenkét héten át volt #1.
Kegyetlenebbül és sötétebben tér vissza a „Sárkányok háza”
Kegyetlenebbül és sötétebben tér vissza a „Sárkányok háza”
2024.06.11. - 06:00
Két év várakozás után jön a „Sárkányok háza” második évada. A produkció még több kemény harci jelenetet és kegyetlen összetűzéseket ígér, amelyek a „Trónok harca” sorozat sikerének egyik kulcsát is jelentették – írja az AFP hírügynökség.
Szoboszlai az EB 20. legértékesebb játékosa
Szoboszlai az EB 20. legértékesebb játékosa
2024.06.10. - 13:17
Szoboszlai Dominik lesz a 20. legértékesebb labdarúgó a pénteken rajtoló németországi Európa-bajnokságon. A KNK PR&Média ügynökség tájékoztatása szerint a Transfermarkt átigazolási oldal rangsorában a magyarok csapatkapitánya a 24 résztvevő ország teljes keretét tekintve a 20. helyen áll. Nem volt még olyan kontinenstorna, amelyen magyar labdarúgó ilyen előkelő helyen szerepelt volna.
GardenFest2024 - vár Óbuda legnagyobb szurkolófaluja
GardenFest2024 - vár Óbuda legnagyobb szurkolófaluja
2024.06.10. - 10:55
GardenFest2024. elnevezésű eseménysorozattal készül a Budapest Garden a foci-EB-re. Óbuda legszínesebb szurkolói falujában két óriási LED falon és több nagyméretű kivetítőn élvezhetik a meccseket az odalátogatók. Érdemes a közvetítések előtt érkezni, hiszen változatos programokkal és aktivitásokkal is készülnek a helyszínen. A tartalmas programokban megtalálható lesz a labdarugáshoz is köthető sport- és ügyességi verseny a támogatók által felajánlott értékes nyereményekkel. A szurkolók széles street food kínálatból és kézműves sör különlegességekből is válogathatnak. A GardenFest2024. remek hely a közös meccs nézésre baráti társaságoknak, családoknak, akik a foci-EB hangulatot igazi fesztivál élménnyel fűszereznék, ezzel is feledhetetlenné téve az idei nyár legfontosabb nemzetközi sporteseményét.
Megérkezet Charli xcx új albuma, a legnagyobb új slágereivel
Megérkezet Charli xcx új albuma, a legnagyobb új slágereivel
2024.06.10. - 10:00
A világ minden táján népszerű, avant-pop szupersztár, Charli xcx piacra dobta hatodik, klub tematikus, nagylemezével. Az új „BRAT” címre keresztelt albumon hallható Charli idei, eddigi legnagyobb slágerét, a „Von dutch”-t, a legutóbbi „Club classics”, „B2b” és „360” című számok mellett.
Ma van a jeges tea napja :)
Ma van a jeges tea napja :)
2024.06.10. - 08:00
Rengetegen kedvelik a jeges teát, melynek története egészen az 1800-as évek végéig nyúlik vissza – ekkor ugyanis már ismerték és szerették is a jeges teát Európában. Szélesebb körben az 1904-es St. Lousie-i világkiállítás után terjedt el, ahol az angolok szerették volna megismertetni az amerikaiakkal a finom fekete teáikat, azonban olyan forróság volt, hogy senki nem vágyott a klasszikus teára… Az egyik kiállító ekkor jeget rakott a forró italokba, és így már mindenki ráharapott…
Kénytelen volt terápiába járni a Hang nélkül: Első nap macskafóbiás sztárja
Kénytelen volt terápiába járni a Hang nélkül: Első nap macskafóbiás sztárja
2024.06.10. - 08:00
A legkeresettebb színészek számára gyakran megerőltető a felkészülés egy-egy filmre: ki zongorázni tanul, ki verekedni, más meg ejtőernyőzni. Lupita Nyong’o viszont többek között pszichiáterhez járt a Hang nélkül: Első nap forgatása előtt, mert rettegett a macskáktól, a film hősnője pedig egy ilyen házikedvenccel menekül a földönkívüliek elől.
Ma van a jegestea világnapja
Ma van a jegestea világnapja
2024.06.10. - 06:00
A tea a víz után a Föld második legkedveltebb itala, melyet a nyári hónapokban inkább hűsítő verziójában, jegesteaként fogyasztunk. A finom frissítőből világszerte évente több mint 45 milliárd liter fogy – csak hazánkban fejenként egy év alatt 9 litert iszunk belőle – ezért talán nem meglelő, hogy saját világnapot kapott, melyet június 10-én ünnepelünk. Íme 10 ok, amiért amiért érdemes jegesteát kortyolgatni.
Boldog születésnapot, Michael J. Fox!
Boldog születésnapot, Michael J. Fox!
2024.06.09. - 08:00
1961. június 9-én született Michael J. Fox, a Vissza a jövőbe-trilógia sztárja. A színészt egyszerűen csak imádni lehet!
Ma van az óceánok világnapja
Ma van az óceánok világnapja
2024.06.08. - 12:00
Minden évben június 8-án ünnepeljük az óceánok világnapját – bolygónk legnagyobb vízfelületéét. A mai napot az ENSZ 1992-ben, Rio de Janeiroban tartott globális környezetvédelmi csúcstalálkozóján jelölte ki az óceánok világnapjának, hogy felhívja a figyelmet azok védelmének fontosságára.